Vellykket fotballhelg på Bessaker 31.07-01.08 - rapport og bilder

Fotballhelga i månedskiftet juli-august ble et vellykket arrangement på Bessaker stadion. UIF Bjørgan, en av andelshaverne i Roan frivilligsentral, stod for planlegging og gjennomføring av arrangementet i samarbeid med frivilligsentralen. Gjensidigestiftelsen støttet oss økonomisk. Se rapport og bilder/video nedenfor.

Det ble en fin fotballhelg med 12 deltagere fra Drammen, Trondheim, Kyrksæterøra, Åfjord og Bessaker. 5 lokale gutter og 7 tilreisende. Deltagerne var fra 6 til 15 år, men med god hjelp fra Ane Utseth og Lars Helmer Volden (far til to av guttene,) greide vi å få involvert alle godt. Vi fikk til to økter med en lunsjpause i klubbhuset lørdag og kamp med innmarsj og over 15 publikummere søndag. Etterpå avsluttet vi med premieutdeling der alle fikk Bjørgan-medalje, regnponcho og buff, før vi gikk på kroa og spiste mat alle sammen. Veldig gode tilbakemeldinger fra foreldre – og guttene storkoste seg.

Klikk på lenka nedenfor for å se videoen:

E87CC5D2-9908-4770-8C04-419E0278B64B 3


Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA