Utstyrssentralen med vinterutstyr i drift

Da er utstyrshengeren med vinterutstyr på plass hos Nærbutikken Brandsfjord. Utstyrssentralen er åpen i butikkens åpningstid, se nedenfor. Se også kontaktinfo, lenker til liste over utstyr som finnes og utlånsskjema nedenfor.

Utstyrssentralens åpningstider er:

Mandager til torsdager: 10.00 - 17.00

Fredager: 10.00-19.00

Lørdager: 10.00-15.00

Kontaktinfo for lån av utstyr: Mobil nr. 917 11 308 (Roger Gjessing)       
E-post: narbutikken.brandsfjord@narbutikken.no

Her er lenke til hva som finnes av utstyr: Vinterutstyr - liste med oversikt utstyr

Her finner du lenke til utlånskjema (Dette finnes også i utstyrssentralen): Kontraktsskjema for lån fra utstyrssentral

Hele hengeren med utstyr kan også lånes, f.eks i forbindelse med en aktivitetsdag. Sjekk da at bilen din kan dra hengeren. Det kan du gjøre i mobilappen «Bil og henger» som kan lastes ned gratis i Apples App Store og i Google Play .

Nedenfor finner du noen bilder av noe av utstyret som finnes i hengeren.


Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA