Strandryddeaksjoner i tida framover

Nedenfor finner du en e-post fra Hold Norge Rent. De anbefaler at alle strandryddeaksjoner utsettes eller avlyses fram til påske. Se hele e-posten nedenfor.

Kjære alle ryddere,

Med utgangspunkt i Regjeringens nye restriksjoner og tiltak for å hindre spredning av koronaviruset, må alle frivillige ryddeaksjoner utsettes eller avlyses.

Restriksjonene og tiltakene gjelder fra 12. mars klokken 18.00. I første omgang gjelder myndighetenes restriksjoner frem til 26. mars.

Hold Norge Rent anbefaler nå å avvente frem til påske.

Så snart restriksjonene løftes og tiltak som berører ryddeaksjoner avvikles, vil vi sende ut ny beskjed.

Ryddepakker

Det vil ikke være mulig å hente ryddepakker på hentepunktene i restriksjonsperioden.

Er du distributør kan du bestille ryddepakker som vanlig på hjemmesidene våre, men vi venter for øyeblikket på ny varelevering som er utsatt på grunn av koronavirus.

Strandryddeuka 2020
Foreløpig fortsetter Hold Norge Rent å planlegge for Strandryddeuka 2020, men vi følger utviklingen nøye, og det er mulig årets store ryddedugnad må utsettes.

Vi kommer med mer informasjon så snart vi har en oppdatering.

Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA