Statusrapport fra strandrydderne

Våre to strandryddere i første treukers-periode av sin sommerjobb, Sandra Volden Welde og Maria Østmark, har sendt oss en liten statusrapport med bilder etter at to av tre uker med strandrydding er fullført. Prosjektet er finansiert av Åfjord kommune og med lønnstilskuddsmidler til sommerjobbene fra Trøndelag fylke og Sparebank1 SMN, og gjennomføres i regi av Åfjord frivilligsentral og Roan frivilligsentral i samarbeid med Mausund feltstasjon i Roan. Ryddeområdet disse to ukene har vært på Skjervøya i Osen kommune. I neste treukers periode, som starter 5.juli, er det tilsatt tre nye strandryddere. Se bilder og en kort rapport nedenfor.

"Vi synes det er fint å kunne være ute hele dagen. Vi går mye  og ser vakker natur hver dag. Arbeidet er spennende, og ingen dag er lik. Vi jobber sammen med trivelige folk. Arbeidsmiljøet er godt, og vi har det moro og har flirt mye i disse to ukene. Vi synes også det er godt når vi, litt slitne etter arbeidsdagen, kommer hjem og tenker at vi har vært med på å gjøre en forskjell i denne vakre kystnaturen."Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA