Rapport om gjennomført tiltak fra Roan og Osen Handikaplag

Roan og Osen Handikaplag fikk støtte fra Roan frivilligsentral. Nedenfor kan du lese om aktiviteten de gjennomførte.

Roan og Osen Handikaplag var på tur 10.-12. august 2018.

Turen startet fra Osen kl 10.00 fredag 10. August. Turdeltakerne ble plukket opp underveis og vi dro videre til Orkanger. Der stoppet vi for en kopp kaffe og litt mat. Så fortsatte vi videre til Hitra og Dolmsundet hotell. På kvelden fikk vi en deilig middag og vi koste oss hele kvelden.

Neste dag var vi på rundtur på Frøya med en lokal guide, det var en flott tur da han hadde mye å fortelle om dagens Frøya, men også om det som hadde skjedd i tidligere tider. Vi var på Titran og fikk høre om den uværsdagen da en masse fiskere mistet livet på sjøen i et veldig uvær. Mange familier mistet sin forsørger den dagen. vi fikk høre mange interessante historier. På Frøya spiste vi en deilig lunsj før vi dro tilbake til Hitra. Vi var også innom Hopsjøbrygga der vi bl.a. fikk se et lite museum fra hvalfangst i gamle dager. Tilbake på hotellet var vi inne i Langhuset som er bygd på samme grunn og er en kopi fra det som stod der i vikingtiden.

På kvelden var der middag og etter det samlet vi oss for å se spennende friidrett med brødrene Ingebrigtsen.  

Søndag spiste vi frokost og startet på hjemveien.  Vi spiste lunsj på Bårdshaug hotell før turen gikk over fjorden og heim til Roan og Osen.

Alle var fornøyde med en fin tur. Ingen negative tilbakemeldinger. 

Deltakelse: 16 stk

Kostnad: Buss: 29.000 kr

              Mat: 5000 kr

              Hotell: 38 080 kr

Solveig Harsvik

Leder Roan og Osen Handikaplag

Flere nyheter

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Statsskog går inn i "Hold Norge Rent"

Statskog vil styrke arbeidet mot forsøpling i naturen og går nå inn i organisasjonen «Hold Norge Rent». Dette skriver Statsskog på sine nettsider. Se mer informasjon nedenfor

TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud

Årets TV-aksjon har som slagord: Barn, ikke brud. Innsamlede midler går til Plan International sitt arbeid mot barneekteskap.I mer enn 80 år har Plan jobbet for at alle barn skal ha like rettigheter. Organisasjonen jobber med de mest marginaliserte barna i verden. Der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter først. Beskyttelse av barn er fundamentet for alt Plan gjør. Barneekteskap handler oftest om fattigdom, tradisjoner og manglende kunnskap, men det er en skadelig praksis som må bekjempes. Barn skal få være barn, og jenter skal ha like muligheter som gutter. Tiltak for å hindre barneekteskap er blant Plans viktigste oppgaver for å oppnå målet om å gi barn en bedre fremtid, med god helse og utdanning.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA