Mobil utstyrssentral med vinterutstyr snart på plass

Arbeidet med å etablere en utstyrssentral er snart ferdig. Roan frivilligsentralen har kjøpt inn to skaphengere hvor utstyret skal oppbevares. Vi venter nå på at vaktmesterteamet i Åfjord kommune skal begynne å innrede hengerne med hyller hvor utstyret skal plasseres. Vinterutstyret er levert, og vi har "tjuvstarta" med utlån av skøyter. Det er viktig å tilby dette når isforholdene er så gode som nå. Det er hovedsaklig skolene som har lånt utstyr så langt, men tilbudet er for alle aldersgrupper. Nedenfor finner du du en oversikt over hva vi pr. dato har av vinterutstyr. Vi har også med noen bilder fra skøytedagen som Brandsfjord skole hadde på Kuppelskardtjønna torsdag 7.januar. Vi kommer tilbake til hvordan du kan låne utstyr når hengerne er innredet og utstyret på plass her.

Vinterutstyr - liste med oversikt over utstyr (klikk på lenka for å åpne dokumentet)

Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA