Lokal tradisjonsmat - serveringsdag på Bessaker

Den andre og siste serveringsdagen i høst i prosjektet Lokal tradisjonsmat ble gjennomført i grendahuset på Bessaker torsdag 10.november. Elg-gryte med tyttebærkrem som dessert stod på menyen. Prosjektet er et samarbeid mellom Roan frivilligsentral, lokale ressurspersoner og ungdomsskoleelever ved Brandsfjord skole. Økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen har gjort dette tiltaket mulig. Neste aktivitet i prosjektet er serveringsdag i ungdomshuset på Straum den 12.januar 2023. Nærmere informasjon med påmeldingsinfo kommer seinere. Nedenfor noen bilder fra dagen, hvor vi serverte rundt 50 porsjoner.

Lokalet er pyntet og klart for våre gjester.

Elg-gryta under koking.

Potetene er skrellet og klar for koking.

Desserten (tyttebærkrem) klargjort for servering.

Mens vi venter på gjestene, må den stå på kjøla.
Gjestene kommer. Serveringstida var mellom klokka 14.00 og 17.00

Servitøren er i sving.


2024 © Roan frivilligsentral SA