Lokal tradisjonsmat - serveringsdag på Bessaker
Den andre og siste serveringsdagen i høst i prosjektet Lokal tradisjonsmat ble gjennomført i grendahuset på Bessaker torsdag 10.november. Elg-gryte med tyttebærkrem som dessert stod på menyen. Prosjektet er et samarbeid mellom Roan frivilligsentral, lokale ressurspersoner og ungdomsskoleelever ved Brandsfjord skole. Økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen har gjort dette tiltaket mulig. Neste aktivitet i prosjektet er serveringsdag i ungdomshuset på Straum den 12.januar 2023. Nærmere informasjon med påmeldingsinfo kommer seinere. Nedenfor noen bilder fra dagen, hvor vi serverte rundt 50 porsjoner.Lokalet er pyntet og klart for våre gjester.
Elg-gryta under koking.
Potetene er skrellet og klar for koking.
Desserten (tyttebærkrem) klargjort for servering.
Mens vi venter på gjestene, må den stå på kjøla.
Gjestene kommer. Serveringstida var mellom klokka 14.00 og 17.00
Servitøren er i sving.
Del på:
-
Tilskudd til UIF Bjørgan og Roan Frivilligsentral SA
Sparebank 1 SMN har delt ut samfunnsutbytte til lag og organisasjoner som er med på å hindre utenforskap, gjennom å bidra til like muligheter for alle. UIF Bjørgan og Roan Frivilligsentral SA mottok kr 50000 hver til inkluderende tiltak i lokalsamfunnet. Overrekkelsen skjedde i forbindelse med bankens 200-årsjubileum.
-
Roanshælga 2023
-
Trappetakkefest
-
Familiedag ved Straumsvatnet
UL Fremad og Måken 4H arrangerer familiedag ved Straumsvatnet camping lørdag 3. juni kl 12-16.
-
Bjørnørfolkets tredje oppsetning