Hvilke middagsretter mener du er lokal tradisjonsmat? Kom med innspill!

Gjensidigestiftelsen bevilget midler til Roan frivilligsentral SA sitt prosjekt "Lokal tradisjonsmat". Første steg er å velge ut middagsretter som kan regnes som "lokal tradisjonsmat". Her ønsker vi dine innspill velkommen via e-post til post@roan.frivilligsentral.no eller via vår Facebook-side.

Prosjektet er tenkt gjennomført i de ulike grendene i gamle Roan kommune, helst i samarbeid med våre skoleelever. Når vi har fått inn forslag på middagsretter, vil vi sette opp en halvårsmeny hvor folk kan melde seg på til den dagen og det stedet man ønsker å spise lokal tradisjonsmat. Middagene vil etter planen bli servert i tidsrommet 14.30-17.30 på de datoene og de stedene som blir satt opp i planen. Totalt er det planlagt 20 middagsserveringer fordelt utover i året. Vi vil prøve å lage middager som avspiller de ulike årstidene, eksempelvis skrei med lever og rogn i skreisesongen.

Middagene inklusive dessert og kaffe vil vi anslagsvis selge til følgende priser:

  • Voksne kr. 120,-
  • Barn: kr. 50,-

I første omgang ønsker vi dine innspill til middagsretter som kan regnes som lokal tradisjonsmat. Velbekomme!


Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA