Har ditt lag tatt i bruk Tilskuddsportalen?

Tilskuddsportalen er ei nettbasert teneste som hjelper kommunale etatar, lag og organisasjonar med å finne fram i det mylder av tilskottsordningar som finst. Det er om lag 2.500 ulike tilskott i denne databasen som organisasjonar og forvaltninga kan søkje på og om lag 1.500 for lag og foreiningar. Fellesnemnda for kommunesamanslåinga av Roan og Åfjord vedtok å dekke abonnement på Tilskuddsportalen i første omgang for to år. I løpet av andre året skal frivilligsentralane gjennomføre ei evaluering av bruken for å sjå om det er nyttig med vidare abonnement. Derfor er det viktig at lag og foreiningar tek i bruk portalen og søkjer om tilskott.

Nettadresse til Tilskuddsportalen er: www.tilskuddsportalen.no 

Denne infoen finn du på nettsida til Tilskuddsportalen.

Hva er Tilskuddsportalen?

Trenger fotball-laget til poden nye drakter? Hvem gir støtte til utbedring av friluftsområder? Hvilke støtteordninger finnes innen kultur? Vi har svarene!

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Vi gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. Vi oppdaterer informasjon om tilskuddene automatisk (via vår informasjonsrobot) og innholdet kontrolleres manuelt av vårt team. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering.

Hvorfor velge Tilskuddsportalen?

  • Kommuner som inngår avtale om Tilskuddsportalen, gir gratis tilgang for alle lokale lag og foreninger i den samme kommunen.
  • God arbeidsstøtte med søkefunksjon, katalog, kalender og lagring av favoritt-tilskudd
  • Du får varsel om søknadsfrister for dine favoritt-tilskudd
  • Mulighet for å dele og diskutere ideer med andre

Ca 150 norske kommuner og landsdekkende organisasjoner tilbyr i dag tilgang til Tilskuddsportalen til sine ansatte og lokale lag og foreninger. Hvis din kommune eller virksomhet ikke abonnerer på portalen, ta kontakt med oss om mer informasjon!

2024 © Roan frivilligsentral SA