Gratis sjømatlunsj 22.03.2019 11.00 - 13.30 i grendahuset på Bessaker

Roan frivilligsentral SA og ungdomstrinnet ved Brandsfjord skole inviterer alle til gratis lunsj med silderetter, krabbesalat, heimelaga leverpostei og heimebakt brød og rundstykker.TIL INTERESSERTE


INVITASJON TIL GRATIS LUNSJ 22.03.2019 FRA 11.00-13.30 I VIK OG BESSAKER GRENDAHUS


Roan frivilligsentral SA fikk i 2018 tilskudd fra Stiftelsen Landsforeningen for kosthold og helse (SLKH) til et prosjekt med tittelen ”Med lokalmat på menyen”. Sammen med elever ved Brandsfjord skole satte vi sildegarn og fisket krabbe i fjor høst. Silda ble salta og krabben kokt og dypfryst. Nå er det tid for å smake på det som ble høstet.

I den forbindelse inviteres lokalbefolkningen til åpen dag med gratis lunsj i grendahuset fredag 22.03.2019 fra klokka 11.00 og til 13.30.  Det vil bli servert ulike silderetter, krabbesalat og hjemmebakt brød, alt laget til og presentert av elever ved skolen.


Vi håper at mange har anledning til å komme i grendahuset denne dagen. 


Med hilsen

Roan frivilligsentral SA                         Brandsfjord skole

Trygve H. Rullestad                                     Anne Line Hestmo
 
 

Flere nyheter

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Statsskog går inn i "Hold Norge Rent"

Statskog vil styrke arbeidet mot forsøpling i naturen og går nå inn i organisasjonen «Hold Norge Rent». Dette skriver Statsskog på sine nettsider. Se mer informasjon nedenfor

TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud

Årets TV-aksjon har som slagord: Barn, ikke brud. Innsamlede midler går til Plan International sitt arbeid mot barneekteskap.I mer enn 80 år har Plan jobbet for at alle barn skal ha like rettigheter. Organisasjonen jobber med de mest marginaliserte barna i verden. Der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter først. Beskyttelse av barn er fundamentet for alt Plan gjør. Barneekteskap handler oftest om fattigdom, tradisjoner og manglende kunnskap, men det er en skadelig praksis som må bekjempes. Barn skal få være barn, og jenter skal ha like muligheter som gutter. Tiltak for å hindre barneekteskap er blant Plans viktigste oppgaver for å oppnå målet om å gi barn en bedre fremtid, med god helse og utdanning.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA