Godt besøkt familiedag ved Straumsvatnet lørdag 31.07

UL Fremad arrangerte lørdag 31.07 den tradisjonelle familiedagen i flotte omgivelser ved Straumsvatnet med ca 160 frammøtte. Les mer om og se bilder fra arrangementet nedenfor. Arrangementet er støttet økonomisk med midler fra Gjensidigestiftelsen via tilskudd til Roan frivilligsentral SA.

Været  var ikke det aller beste, men det var ca. 160 deltakere og fin stemning, med stor deltakelse både av store og  små på naturstien langs idylliske Straumsvatnet.  Innslaget med kajakkpadling for nybegynnere under kyndig veiledning var også populært.

Bandet  "Broschans"  spilte og underholdt, under matservering og ellers, og var med og bidrog til den gode  stemningen. 

Roan Frivilligsentral bidrog med sin nyetablerte utstyrshenger med sommerutstyr, og  en del av utstyret ble flittig brukt.

Dagen ble avsluttet ca. kl 16.00 med trekning av en vinner på naturstien, og ellers en enkel loddtrekning.


Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA