Ferdigrydda frå Ausa til grense Osen i Sørjerfjorden

Søndag 2.juni vart strendenen frå Ausa til og med grense Osen i Sørjerfjorden inspiserte og godkjente. I Augunnsvika, sjå kartutsnitt, hadde det ikkje vore rydda på lenge, sjå bilete nedanfor. Ut frå mottatte rapportar skal det no vere rydda frå grense Osen i Sørjerfjorden og til Teistin i Brandsfjorden. I tillegg er Børøya og Sandøya rydda, og Flatøya er påbegynt.Mostra i bakgrunnen.Flere nyheter

Plakat for Bjørnørfolket

Nedenfor finner dere oppdatert plakat for Bjørnørfolket med riktige tidspunkt torsdag 18.juli og lørdag 20.juli.

Bjørnørfolket i rute

Spelet om Bjørnørfolket har premiere på Bessaker 18.juli klokka 19.00. Det blir også forestilling lørdag 20.juli klokka 17.00. NB: Endret tidspunkt her! Les mer og bestill billetter på Bjørnørfolkets nettside: www.bjørnørfolket.no Bjørnørfolket og Fiskefestivalen på Bessaker er to av 26 andelshavere i Roan frivilligsentral SA. De fikk i 2018 støtte til promotering av spelet. Fiskefestivalen på Bessaker har også fått støtte i 2019 til prosjektmedarbeider i forbindelse med 40-årsjubileet.

Roanstafetten gjennomført i godt vær og med stor deltakelse

Årets Roanstafett ble arrangert med start og mål på Klokkargården på Roan lørdag 15.juni. 12 lag deltok, og mange fant også veien til arrangementet som publikum og heiagjeng. Beste tid: Roan seglforening: 59.44.30. Idealtida var 1.15.18. Helseekspressen vant med tida 1.14.51. Beste kostyme: Rampongan Jr. Beste stafettpinne: Helseekspressen. Arrangørlagene Roan idrettslag, Roan skolemusikk-korps og U.I:F. Bjørgan er alle andelshavere i Roan frivilligsentral SA. Nedenfor ser du noen bilder fra dagen.

Glimt fra ryddeaksjonen i Været

Ansteinsundet Ungdomslag gjennomførte ryddeaksjon i Været første helga i juni. Flere av øyene er rydda. Omtrent 20 personer har bidratt i ryddinga over flere dager, og det er samlet inn minst 8 kbm med plastavfall. Hovedfunnene er: husholdningsflasker, pakkebånd og strips, tau over og under 50 cm, lokk, korker og drikkeboksringer, drikkeflasker og bokser og uidentifiserbare plastbiter. Se registreringsskjema og bilder nedenfor.

Flatøya er ferdigrydda

Flatøya er no ferdigrydda. Dei siste sekkene vart kjørte inn til konteineren på Fosen kysthavn på floa torsdag 6.juni. Han er snart full. Takk til dei som har rydda! Nedanfor nokre bilete frå ryddinga på Flatøya.

2019 © Roan frivilligsentral SA