Familiedag med laksefiske i Steinsdalselva

Lørdag 8.august gjennomførte Osen Jeger og Fiskerforening (OJFF) familiedag med laksefiske i Steinsdalselva i samarbeid med Roan frivilligsentral. Dette er en av flere sommeraktiviteter for barn og ungdom som frivilligsentralen i år har gjennomført med støtte fra Sparebank1 Midt-Norge. Det møtte opp 20 barn/ ungdom på dagen. Alle fikk utdelt hver sin fiskestang og noe utstyr. Det ble en flott dag i elva, men lav vannstand gjorde at det ikke ble dratt i land noen laks. Vi grillet pølser og marshmallows og serverte kaffe til de voksne. Gode tilbakemeldinger på dagen fra de 20 deltakerne. Nedenfor noen bilder fra aktiviteten. OJFF vil takke Osen elveeierlag og grunneier Kenneth Sørmeland for godt samarbeid og for at vi fikk disponere elva denne dagen.

Vi holdt til i dette området ved Nordmelandsfossen.

Samling ved gapahuken.

Fiskestenger klargjøres.

Fisket er i gang.

Neste generasjons laksefiskere.

En fornøyd gjeng etter endt aktivitet.


Flere nyheter

Edit Piaf-kabaret på Bessaker

TV-aksjonen 2021 - hva er på gang i Åfjord kommune

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 24.oktober. Da vil du få besøk på døra av bøssebærere. Skoler, barnehager og kommunale institusjoner har også arrangement på gang i forkant av selve aksjonsdagen på søndag. Se mer informasjon nedenfor.

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA