AVLYST!! Familiehelg på Austvassgården i Osen 4.-6.september

Roan frivilligsentral gjennomfører i perioden 2018-2021 et prosjekt med navnet "Med lokalmat på menyen" støtta av Landsforeningen for kosthold og helse. Som et tiltak i prosjektet arrangerer vi ei aktivitetshelg på Austvassgården i Osen kommune 4.-6. september. Du kan delta fra fredag til søndag med overnatting på Austvassgården eller i telt/lavvo, eller du kan delta på enkeltdager. Gi beskjed om dette ved påmelding.

AVLYST!! Vi legger opp til følgende aktiviteter i løpet av helga:

  • garnfiske i Austvatnet med trekking av garna på formiddagen lørdag og søndag
  • tilberedning av fangst og grilling
  • fiske med stang (ta med eget fiskeutstyr)
  • fiske med oter
  • bærplukking (ta med eget spann)
  • soppsanking (ta med egen soppkorg)

Ta med mat og drikke til eget forbruk. I tillegg vil det bli grilling av ørret.
Ellers sosialt samvær i et område med historisk sus.

Austvassgården har senger og utstyr til 11 personer. NB!! TA MED LAKEN/LAKENPOSE/DYNETREKK/SOVEPOSE. Det er fire soverom i huset, som har et areal på 100 kvadratmeter. I tillegg vil det være mulig å overnatte i eget telt eller i telt eller lavvo som frivilligsentralen har med. Se ytterligere info om Austvassgården via lenka nedenfor.

Parkering ved Kvernlandseteren. Herfra er det ca. 2 km å gå fram til Austvassgården langs oppgått sti. Oppmøte for de som ønsker felles avmarsj fra parkeringsplassen: klokka 17.00 fredag 4.september. Ellers er det bare å ta seg fram til gården når det passer den enkelte. Du finner kartopplysninger om stedet via lenka nedenfor.

Påmelding innen 3.september til Roan frivilligsentral v/ Trygve Rullestad: mobil 4132 4892 eller på e-post: post@roan.frivilligsentral.no

Her er lenke til mer informasjon om Austvassgården: https://www.inatur.no/hytte/57e913dce4b0d7bf348f851e/austvassgarden-romslig-gardshus-i-osen

2024 © Roan frivilligsentral SA