AVLYST!! Familiehelg på Austvassgården i Osen 4.-6.september

Roan frivilligsentral gjennomfører i perioden 2018-2021 et prosjekt med navnet "Med lokalmat på menyen" støtta av Landsforeningen for kosthold og helse. Som et tiltak i prosjektet arrangerer vi ei aktivitetshelg på Austvassgården i Osen kommune 4.-6. september. Du kan delta fra fredag til søndag med overnatting på Austvassgården eller i telt/lavvo, eller du kan delta på enkeltdager. Gi beskjed om dette ved påmelding.

AVLYST!! Vi legger opp til følgende aktiviteter i løpet av helga:

  • garnfiske i Austvatnet med trekking av garna på formiddagen lørdag og søndag
  • tilberedning av fangst og grilling
  • fiske med stang (ta med eget fiskeutstyr)
  • fiske med oter
  • bærplukking (ta med eget spann)
  • soppsanking (ta med egen soppkorg)

Ta med mat og drikke til eget forbruk. I tillegg vil det bli grilling av ørret.
Ellers sosialt samvær i et område med historisk sus.

Austvassgården har senger og utstyr til 11 personer. NB!! TA MED LAKEN/LAKENPOSE/DYNETREKK/SOVEPOSE. Det er fire soverom i huset, som har et areal på 100 kvadratmeter. I tillegg vil det være mulig å overnatte i eget telt eller i telt eller lavvo som frivilligsentralen har med. Se ytterligere info om Austvassgården via lenka nedenfor.

Parkering ved Kvernlandseteren. Herfra er det ca. 2 km å gå fram til Austvassgården langs oppgått sti. Oppmøte for de som ønsker felles avmarsj fra parkeringsplassen: klokka 17.00 fredag 4.september. Ellers er det bare å ta seg fram til gården når det passer den enkelte. Du finner kartopplysninger om stedet via lenka nedenfor.

Påmelding innen 3.september til Roan frivilligsentral v/ Trygve Rullestad: mobil 4132 4892 eller på e-post: post@roan.frivilligsentral.no

Her er lenke til mer informasjon om Austvassgården: https://www.inatur.no/hytte/57e913dce4b0d7bf348f851e/austvassgarden-romslig-gardshus-i-osen

Flere nyheter

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Statsskog går inn i "Hold Norge Rent"

Statskog vil styrke arbeidet mot forsøpling i naturen og går nå inn i organisasjonen «Hold Norge Rent». Dette skriver Statsskog på sine nettsider. Se mer informasjon nedenfor

TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud

Årets TV-aksjon har som slagord: Barn, ikke brud. Innsamlede midler går til Plan International sitt arbeid mot barneekteskap.I mer enn 80 år har Plan jobbet for at alle barn skal ha like rettigheter. Organisasjonen jobber med de mest marginaliserte barna i verden. Der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter først. Beskyttelse av barn er fundamentet for alt Plan gjør. Barneekteskap handler oftest om fattigdom, tradisjoner og manglende kunnskap, men det er en skadelig praksis som må bekjempes. Barn skal få være barn, og jenter skal ha like muligheter som gutter. Tiltak for å hindre barneekteskap er blant Plans viktigste oppgaver for å oppnå målet om å gi barn en bedre fremtid, med god helse og utdanning.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA