Åfjordtrimmen 2021

Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund, Trimgruppa i Åfjord Idrettslag, UIF Bjørgan og Roan Idrettslag fortsetter samarbeidsprosjektet for å få folk ut på tur. Vi har lagt ut turmål/trimposter spredt utover nye Åfjord kommune. Mange av turmålene er kjente trimposter for noen av dere. Noen turmål er nye. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Kanskje går det litt konkurranse i å oppnå flest turmål og poeng også:-)

Velkommen til Åfjordtrimmen 2021

For nye brukere: Du laster ned «Trimpoeng» appen på mobilen, registrerer deg og oppretter bruker på «Åfjordtrimmen 2021». Her vil du få orientering om hvordan du går fram videre, og du vil finne kart over alle turmålene.

For brukere fra 2017, 2018, 2019, 2020: Har du appen lastet ned på din telefon, kan du søke opp ny konkurranse i nærheten. Der velger du Åfjordtrimmen 2021. Har du glemt brukernavn eller passord, så følger du veiledning via appen.
Turperioden er fra 20. februar til 20. september, og det er gratis å delta. 
Alle som har minimum 50 poeng, er med på trekningen av gavekort/verdikort á kr 1.000,-. Vinnere blir kunngjort og kontaktet etter 20. september.
De som er innom alle poster vil få en liten overraskelse:-)

For å delta, klikk på denne lenka: http://www.trimpoeng.no/i/afjordtrimmen2021/delta/

Følg denne prosedyren:
1.Last ned "trimpoeng"-appen på din mobil.
2.Registrer dine profilopplysninger.
3.Velg og klikk på konkurransen "Åfjordtrimmen2021".
4.Meld deg på konkurransen.
5.Du vil da få opp alle turmålene på displayet. Trykker du på et av turmålene kommer et kart opp. Du kan ikke sjekke inn på turmålene før 20. februar.


NB! Hvis du går i områder uten mobildekning, velg turmålet du skal til før du starter turen. Da vil din tur bli registert.
Har du problemer med å få registrert innsjekk, ikke logg av app hver gang, men la den være aktiv.

 Har du problemer med registrering med innsjekk av poster: send sted, dato og klokkeslett, på e-post til:
Vegard Strøm: vegard.strom@afjord.kommune.no 
Du vil se at turene for Stoksundsområdet er markert med rød strek fra parkering til turmålet. Dette har vi dessverre ikke fått gjort for området ellers i Åfjord og Roan. Oppfordrer derfor til bruk av kart og kompass hvis du er i ukjent terreng.

2024 © Roan frivilligsentral SA