Åfjordtrimmen 2021

Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund, Trimgruppa i Åfjord Idrettslag, UIF Bjørgan og Roan Idrettslag fortsetter samarbeidsprosjektet for å få folk ut på tur. Vi har lagt ut turmål/trimposter spredt utover nye Åfjord kommune. Mange av turmålene er kjente trimposter for noen av dere. Noen turmål er nye. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Kanskje går det litt konkurranse i å oppnå flest turmål og poeng også:-)

Velkommen til Åfjordtrimmen 2021

For nye brukere: Du laster ned «Trimpoeng» appen på mobilen, registrerer deg og oppretter bruker på «Åfjordtrimmen 2021». Her vil du få orientering om hvordan du går fram videre, og du vil finne kart over alle turmålene.

For brukere fra 2017, 2018, 2019, 2020: Har du appen lastet ned på din telefon, kan du søke opp ny konkurranse i nærheten. Der velger du Åfjordtrimmen 2021. Har du glemt brukernavn eller passord, så følger du veiledning via appen.
Turperioden er fra 20. februar til 20. september, og det er gratis å delta. 
Alle som har minimum 50 poeng, er med på trekningen av gavekort/verdikort á kr 1.000,-. Vinnere blir kunngjort og kontaktet etter 20. september.
De som er innom alle poster vil få en liten overraskelse:-)

For å delta, klikk på denne lenka: http://www.trimpoeng.no/i/afjordtrimmen2021/delta/

Følg denne prosedyren:
1.Last ned "trimpoeng"-appen på din mobil.
2.Registrer dine profilopplysninger.
3.Velg og klikk på konkurransen "Åfjordtrimmen2021".
4.Meld deg på konkurransen.
5.Du vil da få opp alle turmålene på displayet. Trykker du på et av turmålene kommer et kart opp. Du kan ikke sjekke inn på turmålene før 20. februar.


NB! Hvis du går i områder uten mobildekning, velg turmålet du skal til før du starter turen. Da vil din tur bli registert.
Har du problemer med å få registrert innsjekk, ikke logg av app hver gang, men la den være aktiv.

 Har du problemer med registrering med innsjekk av poster: send sted, dato og klokkeslett, på e-post til:
Vegard Strøm: vegard.strom@afjord.kommune.no 
Du vil se at turene for Stoksundsområdet er markert med rød strek fra parkering til turmålet. Dette har vi dessverre ikke fått gjort for området ellers i Åfjord og Roan. Oppfordrer derfor til bruk av kart og kompass hvis du er i ukjent terreng.

Flere nyheter

Eldre ut på middag - oppsamling

Det er midler igjen i prosjektet, så derfor inviterer Åfjord kommune på nytt til middag for eldre. Denne gangen blir middagen på Fosen fjordhotell i Åfjord. Middagsservering 17.00-21.00. Egenandel er kr. 100,- pr. person. Se mer informasjon og datoer og påmelding på plakaten nedenfor

Strandryddeaksjonen 2021- stor aktivitet av elever ved Brandsfjord skole

Mellomtrinnet ved Brandsfjord skole ryddet i Hopstadfjæra fredag 17.september i samarbeid med Roan frivilligsentral SA. Ungdomstrinnet ved skolen inngikk samarbeid med Mausund feltstasjon avd. Roan og Roan frivilligsentral. De ryddet på Aunøya utenfor Skjervøya 23.-24.september. Strandryddeaksjonene er muliggjort gjennom økonomisk støtte fra Handelens miljøfond tildelt Roan frivilligsentral etter søknad. Frivilligsentralen samarbeider med skolene, lag og foreninger og frivillige i lokalmiljøet om gjennomføring av aksjonene, og takker herved for miljøinnsatsen. Nedenfor finner du bilder fra de to aksjonene.

Meld deg som bøssebærer til årets TV-aksjon 24.oktober

Årets TV-aksjon arrangeres søndag 24.oktober. I Åfjord kommune har vi til sammen behov for 53 bøssebærere. Se nedenfor hvordan du kan melde deg som bøssebærer.

Statsskog går inn i "Hold Norge Rent"

Statskog vil styrke arbeidet mot forsøpling i naturen og går nå inn i organisasjonen «Hold Norge Rent». Dette skriver Statsskog på sine nettsider. Se mer informasjon nedenfor

TV-aksjonen 2021 - Barn, ikke brud

Årets TV-aksjon har som slagord: Barn, ikke brud. Innsamlede midler går til Plan International sitt arbeid mot barneekteskap.I mer enn 80 år har Plan jobbet for at alle barn skal ha like rettigheter. Organisasjonen jobber med de mest marginaliserte barna i verden. Der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter først. Beskyttelse av barn er fundamentet for alt Plan gjør. Barneekteskap handler oftest om fattigdom, tradisjoner og manglende kunnskap, men det er en skadelig praksis som må bekjempes. Barn skal få være barn, og jenter skal ha like muligheter som gutter. Tiltak for å hindre barneekteskap er blant Plans viktigste oppgaver for å oppnå målet om å gi barn en bedre fremtid, med god helse og utdanning.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA