Åfjordtrimmen 2021

Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund, Trimgruppa i Åfjord Idrettslag, UIF Bjørgan og Roan Idrettslag fortsetter samarbeidsprosjektet for å få folk ut på tur. Vi har lagt ut turmål/trimposter spredt utover nye Åfjord kommune. Mange av turmålene er kjente trimposter for noen av dere. Noen turmål er nye. Vi håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Kanskje går det litt konkurranse i å oppnå flest turmål og poeng også:-)

Velkommen til Åfjordtrimmen 2021

For nye brukere: Du laster ned «Trimpoeng» appen på mobilen, registrerer deg og oppretter bruker på «Åfjordtrimmen 2021». Her vil du få orientering om hvordan du går fram videre, og du vil finne kart over alle turmålene.

For brukere fra 2017, 2018, 2019, 2020: Har du appen lastet ned på din telefon, kan du søke opp ny konkurranse i nærheten. Der velger du Åfjordtrimmen 2021. Har du glemt brukernavn eller passord, så følger du veiledning via appen.
Turperioden er fra 20. februar til 20. september, og det er gratis å delta. 
Alle som har minimum 50 poeng, er med på trekningen av gavekort/verdikort á kr 1.000,-. Vinnere blir kunngjort og kontaktet etter 20. september.
De som er innom alle poster vil få en liten overraskelse:-)

For å delta, klikk på denne lenka: http://www.trimpoeng.no/i/afjordtrimmen2021/delta/

Følg denne prosedyren:
1.Last ned "trimpoeng"-appen på din mobil.
2.Registrer dine profilopplysninger.
3.Velg og klikk på konkurransen "Åfjordtrimmen2021".
4.Meld deg på konkurransen.
5.Du vil da få opp alle turmålene på displayet. Trykker du på et av turmålene kommer et kart opp. Du kan ikke sjekke inn på turmålene før 20. februar.


NB! Hvis du går i områder uten mobildekning, velg turmålet du skal til før du starter turen. Da vil din tur bli registert.
Har du problemer med å få registrert innsjekk, ikke logg av app hver gang, men la den være aktiv.

 Har du problemer med registrering med innsjekk av poster: send sted, dato og klokkeslett, på e-post til:
Vegard Strøm: vegard.strom@afjord.kommune.no 
Du vil se at turene for Stoksundsområdet er markert med rød strek fra parkering til turmålet. Dette har vi dessverre ikke fått gjort for området ellers i Åfjord og Roan. Oppfordrer derfor til bruk av kart og kompass hvis du er i ukjent terreng.

Flere nyheter

#Like fin som før

Når vi er på ferie i Norge, deler vi på den vakre naturen vår, og Hold Norge Rent ønsker å motivere alle til å ta ansvar og rydde opp etter seg. For å nå ut med dette budskapet inviterer vi til dugnad under en felles fane: Når vi forlater naturen, skal den være #likefinsomfør. #likefinsomfør er et felles initiativ for å begrense forsøpling og bevare naturen. Prosjektet støttes av Miljødirektoratet og Handelens Miljøfond. Kampanjen er en dugnad som alle kan bidra til.

Fosen Renovasjon IKS - viktig samarbeidspart for miljøet

Vi vil gjerne framsnakke Fosen Renovasjon IKS, en viktig samarbeidspart for frivilligsentralene i Åfjord kommune bl.a. i prosjektet "Rydding av vassdrag og strender i Åfjord kommune." Fosen Renovasjon IKS har plassert ut konteinere for strandrydding på Fosen kysthavn Bessaker, Roan havn og Guttelvik Næringspark i Stoksund. De arbeider hver dag for å hjelpe innbyggere og næringsliv med sikker henting og behandling av avfall. På sikt håper vi at strandrydding skal være unødvendig ved at plastavfall ikke havner i havet. Gå gjerne inn på den nye nettsida deres, se lenke nedenfor.

Strandrydderne for første periode på plass

Vi har nå tilsatt to strandryddere for første arbeidsperiode, 14.06.- 03.07 i prosjektet "Rydding av vassdrag og strender i Åfjord kommune". Første arbeidsdag gikk med til å skaffe rett arbeidsutstyr for jobben. Strandrydderne vil være i felten sammen med ansatte i Mausund feltstasjon. Ryddeområdet vil være nord for Bessaker i Åfjord kommune og til grense mot Flatanger kommune. Bildet over viser Einar Johan Jakobsen, en av de trofaste frivillige strandrydderne i Bessaker-området, på veg til land med fullasta båt.

Sommerjobb for ungdom

Vil du gjøre en forskjell i din kommune? Bli strandrydder i tre uker i sommer. I Åfjord kommune gjennomføres prosjektet «Rydding av plast i vassdrag og på strender» sommeren 2021.

Utstyrssentralen med sommerutstyr i drift

Da er utstyrshengeren med utstyr for vår/sommer/høst på plass i lagerhallen til Viken Supply på Roan. Besøksadresse er Eiansveien 58. Det er Sør-Roan grendelag v/ Morten Braseth som står for utlån av utstyr, se kontaktinfo nedenfor. De to utstyrshengerne med utstyr for alle årstider er finansiert slik med kr 100.000 i støtte fra hver: Roan (Åfjord)kommune, Trøndelag fylkeskommune og Barne-,ungdoms- og familidirektoratet.

Kontakt

c/o Trygve H. Rullestad, Bryggneset 15,
7190 Bessaker

Organisasjonsnummer
994025651

Sosiale media

2021 © Roan frivilligsentral SA